Forskningskommunikation

About + hvorfor

Jeg har startet denne blog om forskningskommunikation, fordi jeg synes området fortjener større opmærksomhed og har fået det bekræftet af flere i denne del af branchen.

Det er tilsyneladende svært at finde konkrete dokumenterede eksempler fra forskningsmiljøer, hvor man har integreret kommunikationen i selve forskningsprocessen. Debatten om emnet er som regel fokuseret på(énvejs) formidling til nogle få interessenter via massemedier og tidsskrifter, hvorimod denne blog tager udgangspunkt i den forståelse af kommunikation, man anvender i store dele af erhvervslivet (se siden “Definitioner”).

Formålet med bloggen er at skabe bevidsthed og fremme videndelingen vedr. forskningskommunikation på universiteter og andre forskningsenheder. Bloggen skal opsamle erfaringer, kortlægge ressourcer og fremlægge synspunkter mhp at kvalificere feltet.

Hvis du selv arbejder med forskningskommunikation, så hold sig ikke tilbage: Kom ud af busken med erfaringer, spørgsmål, ideer, referencer eller meninger. Ordet er frit.

Venlig hilsen
Jesper Odde Madsen

 

Reklamer
TrackBack URI

Skab en gratis hjemmeside eller blog på WordPress.com.

%d bloggers like this: